The future of work

CareerLaunch е место кадешто ќе го најдеш одговорот на прашањето „Што сакаше да бидеш кога ќе пораснеш?”

CareerLaunch е саем за започнување на кариера во иновативни tech и стартап компании. 

Преку саемот за кариера сакаме да им овозможиме на индивидуалците да ја пронајдат својата работа од соништата, а МК стартап и tech компаниите да го унапредат својот тим со таленти кои ќе придонесат во реализацијата на идеите, иновативните проекти и нивниот целосен развој!

Без разлика дали си студент, вработен или фриленсер, CareerLaunch 2.0 е можност за сите кои бараат прилика за започнување на кариера во тимови и компании кадешто постои интензивна средина за учење, и се негува креативноста и иновативноста.

Настанот е бесплатен за посетители. Пријавувањето е задолжително.

 

Место и датум

Настанот ќе се одржи во Петок (5-ти Мај) и Сабота (6-ти Мај) од 14:00 – 19:00 во Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” – Скопје.

JOB BOARD

 

Инструктор
Marketing manager

Node.js Developers

C++ Developers

Frontend Developers with focus on JS frameworks

Full-stack Developers

Internship opportunities

Business Analysts

 Interns

ERP software engineer
Team Lead developer
Dynamics AX developer – Internship

IOS DEVELOPER

PHP DEVELOPER

Java Developer

Front end developer

RUBY developer

 

 Sales and marketing intern

Community building and social event intern

Senior .NET Developer

Senior  PHP Developer

Развивач на софтвер
Специјалист за квалитет на софтвер
Маркетинг
потребен образовен профил:
ASP.NET developer
Python/Django developer
Quality Assurance
Jack of all trades

Software Development Engineer
Front-end Development Engineer
SharePoint Developer

UI/UX Design Intern

Software Development Engineer Intern

Senior PHP Developer

Midlevel PHP Developer

Copy & Content Writer
Liferay Developer
Salesforce Developer

Product Development Manager
Apache Cordova developer
Junior Front end Developer
Senior Web Developer
Supervisor of Automated QA Scripts
Configuration officer

Front End Developer

Sales и PHP Developer Intern

Software Engineer

Software Developer

Marketing

Business Developer

Copywriter

Php Developers
Scala Developers
Node Js Developers
Internet Marketing

Android developer

IOS developer

Front End Developer

Back End Developer

Marketing

CareerLaunch Talks

Одбрани говорници ќе ги споделат своите практични совети за кариера. Говори кои вклучуваат приказни за tech и креативните можности во Македонија, како до работа во стартап, како може да се искористи талентот во фриленсерската професија и др.

Настанот е бесплатен за посетители. Пријавувањето е задолжително.

Организатори:

Поддржано од:

Спонзори:

Медиумски партнери

Соработници

КОНТАКТ

Емир Слезовиќ – координатор на настанот

zdravo@careerlaunch.mk

телефон

077 553 737